• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Nieuw dashboard en nieuwe infrastructuur

We gaan gebruikmaken van nieuwe infrastructuur. Het gaat om infrastructuur van Metaregistrar.

Bij de nieuwe infrastructuur hoort een nieuw dashboard.

We hebben daar op dinsdag 22 oktober 2019 een e-mail over gestuurd.

U kunt een wachtwoord aanmaken voor het nieuwe dashboard.
Dat kan hier: Aanvragen e-mail voor aanmaken nieuw wachtwoord
Daar kunt u invullen:
Gebruikersnaam: Y...-admin (de precieze gebruikersnaam kunt u vinden in de e-mail die we hebben gestuurd)
E-mailadres: uw e-mailadres (ook het gebruikte contact e-mailadres kunt u vinden in de e-mail die we hebben gestuurd)

U ontvangt dan op het e-mailadres een e-mail waarmee u een wachtwoord kunt aanmaken.

Uw domeinnamen en abonnementen zullen in de komende weken in het nieuwe dashboard verschijnen. Vanaf dat moment kunt u aanpassingen doen via het nieuwe het dashboard. Zie: Inlogpagina dashboard