• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik inloggen op de Plesk Webstatistieken (Web Statistics)

De inloggegevens van de Web Statistics in Plesk kunt u terugvinden en beheren in Plesk.

Zie: Hoe log ik in op Plesk?

In Plesk opent u Password-Protected Directories.

Dan komt u in het scherm Protected Directories Under the Website.

Klik op: /plesk-stat

Dan opent het scherm van de protected directory /plesk-stat.

Klik op een gebruikersnaam en u kunt het wachtwoord bij die gebruikersnaam opnieuw instellen.

Klik op Add a User en u kunt een nieuwe gebruiker toevoegen die toegang heeft tot de directory /plesk-stat.

Vervolgens kunt u met gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in de Web Statistics.

Klik daarvoor in het Plesk overzichtsscherm op Web Statistics.

Of open https://domein.nl/plesk-stat/webstat/ in een browser (waarbij u domein.nl vervangt door uw eigen domeinnaam).