• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Wat is de maximale omvang van een MySQL-database?

In een MySQL-database worden teksten en andere data bijgehouden. Afbeeldingen, bestanden e.d. worden door scripts opgeslagen in de webruimte, niet in de database.

Om alle databases snel te houden, voorkomen we dat databases te groot worden en zoekacties teveel capaciteit kosten. Daarom hebben we een limiet van 200 MB per database; dat staat gelijk aan ongeveer 200 miljoen karakters/letters/cijfers in de database.

Deze limiet is ruim genoeg voor vrijwel iedere database; de ruimte wordt soms wel overschreden door voornamelijk druk bezochte websites die veel statistieken per bezoeker bijhouden in de MySQL-database.