• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik een e-mailaccount verwijderen?

In het Customer Portal kunt u een e-mailaccount verwijderen.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor de Customer Portal niet (meer) heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten?

U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord voor het Customer Portal kunt instellen. Die link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres voor het domein.

In het Customer Portal klikt u op de domeinnaam (onder Uw Domeinen) en vervolgens op tabblad Email.

Daarna klikt u op het e-mailaccount dat u wilt verwijderen (klik op de blauwe balk).

En vervolgens klikt u de knop Verwijder account en op Doorgaan om het verwijderen te bevestigen.

Daarmee is het e-mailaccount verwijderd.