• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe installeer ik WordPress op mijn website?

Als u een WordPress website wilt maken heeft u een hostingabonnement nodig met PHP en MySQL.

Zie: WordPress Hosting

In dat geval kunnen wij als u dat wilt WordPress voor u installeren.

Dat kan op het hoofddomein (www.domeinnaam.nl).

Maar het kan ook in een subdirectory (bijvoorbeeld www.domeinnaam.nl/wordpress/). Dat kan handig zijn als u een nieuwe website in WordPress wilt maken, maar de huidige website wil laten staan totdat de nieuwe WordPress website helemaal klaar is. U kunt de nieuwe website dan naar het hoofddomein verplaatsen als hij gereed is.

Als u wilt dat we WordPress voor u installeren dan kunt u een verzoek sturen naar de Helpdesk (Contactformulier). Dan zetten wij WordPress klaar.

Wanneer we WordPress hebben geïnstalleerd sturen we de inloggegevens van de WordPress website naar het contact e-mailadres van de domeinnaam.

Daarmee kunt u dan inloggen in de beheeromgeving van de WordPress website. En kunt u in WordPress aan de slag.