• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe log ik in op de Plesk beheeromgeving?

U kunt inloggen op de Plesk beheeromgeving van uw domein via de volgende URL: http://domeinnaam.nl:8443 (niet: https://domeinnaam.nl:8443 !)
(waarbij u domeinnaam.nl vervangt door de domeinnaam waar het om gaat)

U wordt dan naar een inlogpagina geleid met een beveiligde verbinding. Daar logt u in met:

Gebruikersnaam: domeinnaam.nl

Wachtwoord: Plesk wachtwoord

Het Plesk wachtwoord hebben we bij opleveren van het hostingaccount toegestuurd in een e-mail met accountgegevens.

Hoe u dat wachtwoord (indien nodig) opnieuw in kan stellen leest u hier: Waar kan ik het wachtwoord voor Plesk aanpassen?

U kunt ook inloggen via het tabblad Plesk in het Customer Portal.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

De inloggegevens voor het Customer Portal staan in de e-mail met accountgegevens die wij hebben gestuurd bij het opleveren van het hostingpakket.

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u op de inlogpagina klikken op Gegevens vergeten?

U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

Klik in het Customer Portal op de domeinnaam en kies daarna voor tabblad Plesk. Om meteen in te loggen in de Plesk beheeromgeving klikt u op Ga naar Plesk. De Plesk beheeromgeving opent dan in een nieuw scherm waarbij u meteen bent ingelogd.