• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar vind ik de inloggegevens voor de uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname?

De inloggegevens voor de uitgaande mailserver van Yourname kunt u terugvinden/ aanmaken/ aanpassen in het Customer Portal.

Zie: Hoe kan ik inloggen op het Customer Portal?

In het Customer Portal klikt u op de domeinnaam (onder Uw Domeinen) en vervolgens op tabblad Email.

Onder de kop Uitgaande E-Mail (SMTP) komt u de gebruiker voor de uitgaande e-mailserver tegen.

Het wachtwoord voor de uitgaande (SMTP) mailserver kunt u hier als dat nodig is aanpassen/opnieuw instellen.

Als er nog geen gebruiker (gebruikersnaam en wachtwoord) is aangemaakt kunt u dat hier aanmaken. Zodra de gebruikersnaam en het wachtwoord zijn opgeslagen kunt u deze gebruiken om e-mail te sturen via de uitgaande mailserver van Yourname.

Hoe u de uitgaande mailserver van Yourname kunt instellen in een e-mailprogramma ziet u hier: Instellen uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname