• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

DNS wijzigen en nameserver caching

Wanneer u wijzigingen aanbrengt aan de DNS records, kan het tot 24 uur duren voordat internetproviders deze wijzigingen laten zien. Meestal gaat het sneller en zijn wijzigingen na ongeveer twee uur zichtbaar.

Dat komt door nameserver caching. Nameserver caching houdt in dat internetproviders DNS instellingen van domeinen tijdelijk opslaan. Dat doen ze om minder aanvragen voor informatie te hoeven sturen.