• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik een domeinnaam naar Yourname verhuizen?

Om een domeinnaam te kunnen verhuizen van de ene hostingprovider naar de andere heeft u de verhuiscode (token/EPP code) nodig.

De verhuiscode kunt u opvragen bij de hostingprovider.

Om een domein vervolgens naar Yourname te verhuizen volgt u de volgende stappen:

1) Ga naar de pagina: Registreren domeinnaam

Vul de betreffende domeinnaam in en klik op Controleer.

De pagina zal aangeven dat het domeinnaam bezet is.

Kies voor verhuizen (achter de domeinnaam) en klik op Doorgaan.

2) Op de volgende pagina kunt u de verhuiscode opgeven.

En als u dat wilt een hostingpakket kiezen bij de domeinnaam.

(Als u al een website/domein bij Yourname heeft kunt u er ook voor kiezen om de te verhuizen domeinnaam te koppelen aan de website die u al heeft.)

3) Op de volgende pagina kunt u uw gegevens ingeven. Als u al klant bent bij Yourname kunt u inloggen met uw Klantnummer en Wachtwoord (hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen in het Customer Portal).

4) Op de volgende pagina kunt u de bestelling afmaken en betalen.

De hosting wordt dan opgeleverd.

De accountgegevens daarvan krijgt u toegestuurd op het e-mailadres dat bij de bestelling is opgegeven.

Bij de bestelling kunt u aangeven (in het veld Opmerkingen) of we domeinnaam direct moeten verhuizen of dat we daar nog even mee moeten wachten. Het is mogelijk om eerst uw website te plaatsen en uw e-mailaccounts in te stellen en pas daarna de domeinnaam daadwerkelijk te verhuizen. Dan heeft u bij de verhuizing geen last van onnodige downtime van website of e-mail.