• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik een domeinnaam registereren?

1)

Ga naar: Registreren domeinnaam

Vul de gewenste domeinnaam in en klik op Controleer.

De pagina controleert of de domeinnaam nog beschikbaar is (nog niet geregistreerd door een andere partij).

Als de domeinnaam vrij is kunt u kiezen voor bestellen en klikken op Doorgaan.

2)

Op de volgende pagina kunt u als u dat wilt een hostingpakket bij het domein kiezen. Voor een overzicht van de verschillende pakketten kijkt u op onze website onder Hosting.

Of u kiest er voor om alleen de domeinnaam te bestellen. In dat geval wordt de domeinnaam alleen geregistreerd.

Als u al een domeinnaam en website bij Yourname heeft dan kunt u er ook voor kiezen om de nieuwe domeinnaam te koppelen aan die website. Alle verkeer naar de nieuwe domeinnaam wordt dan doorgestuurd naar de domeinnaam waaraan wordt gekoppeld. (Kies voor: Koppelen aan bestaande hostingaccount..).

3)

Op de pagina daarna kunt u uw gegevens opgeven. Als u al klant bent bij Yourname kunt u inloggen met uw Klantnummer en Wachtwoord (hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen in het Customer Portal).

Vervolgens kiest u een betaalmethode en klikt op Doorgaan.

4)

Vervolgens krijgt u een overzicht van de bestelling. U kunt de bestelling hier definitief maken.

De domeinnaam wordt dan geregistreerd en de hosting wordt opgeleverd.

De accountgegevens krijgt u toegestuurd op het e-mailadres dat bij de bestelling is opgegeven.