• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Wat is WordPress?

Wordpress is software waarmee het mogelijk is om zonder veel technische kennis eenvoudig een website te maken en te beheren.

WordPress is gratis.

Het is met afstand het meest gebruikte CMS (contentmanagementsysteem) voor websites.

Het is opensourcesoftware.

WordPress word ondersteund door een grote gemeenschap. U kunt er dus op vertrouwen dat Wordpress up-to-date en beschikbaar blijft.

In enkele stappen kunt u een Wordpress website online hebben:

• Als u wilt kunnen wij WordPress installeren op uw domein.*
  • U kiest vervolgens een van de vele beschikbare gratis WordPress themes. Een theme is een standaard opzet en opmaak voor een website.
  • Via de gebruikersinterface van Wordpress maakt u de structuur voor de website aan (door pagina's toe te voegen en die in een menustructuur te plaatsen).
  • U voegt inhoud (tekst, afbeeldingen, links) toe aan de pagina's van de website.
  • Klaar!

* Daarvoor heeft u een domeinnaam nodig en een hostingpakket (een WordPress Hostingpakket of een hostingpakket met PHP en MySQL database)

Voor meer informatie over WordPress zie: WordPress.org

Voor onze WordPress hostingpakketten zie: WordPress hosting