• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik het wachtwoord voor een e-mailaccount instellen/aanpassen?

In het Customer Portal kunt u het wachtwoord voor uw e-mailaccount aanpassen of opnieuw instellen.

Ga naar: Loginpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

In het Customer Portal klikt u op de domeinnaam (onder Uw Domeinen) en vervolgens op tabblad E-mail. In het scherm dat dan opent ziet u uw e-mailaccounts. Klik op het E-mailaccount waar het om gaat (door op de blauwe balk van dat account te klikken). In het scherm dat dan openklapt kunt u een nieuw wachtwoord voor het account ingeven en opslaan.

Met dat wachtwoord kunt u een e-mailprogramma instellen om uw e-mail in te zien of op te halen.

Zie: Hoe kan ik mijn e-mailaccount in een e-mailprogramma instellen?

Ook kunt u het wachtwoord gebruiken om in te loggen in de Webmail.