• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik gebruik maken van webmail?

U kunt de e-mails in een e-mailaccount ook bekijken via onze webmail.

Met de webmail kunt u ook e-mail sturen.

Ga naar: webmail (url: https://webmail.yourname.nl)

U logt in met:

Gebruikersnaam: het e-mailaccount (bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl of kees@domeinnaam.nl)

Wachtwoord: het wachtwoord voor het e-mailaccount

Het wachtwoord voor een e-mailaccount kunt u beheren/instellen in het Customer Portal. Zie: Wachtwoord e-mailaccount instellen/aanpassen

Webmail kan een uitkomst zijn als u buitenshuis e-mail wilt kunnen sturen (bijvoorbeeld wanneer u op vakantie bent). Het kan zijn dat dat vanuit het e-mailprogramma dat u normaal gebruikt niet lukt. (Omdat de uitgaande (SMTP) mailserver van uw internetprovider dat niet toestaat.)