• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar kan ik automatische incasso instellen?

In het Customer Portal kunt u een automatische incasso voor uw facturen instellen.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

Klik in het Customer Portal op Mijn gegevens en daarna op tabblad Automatische Incasso. In dit scherm kunt u akkoord gaan met automatische incasso van de facturen.

U kunt in het scherm de toestemming voor incasso ook weer verwijderen.