• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Facturen inzien en betalen via het Customer Portal

In het Customer Portal kunt u de facturen bekijken.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

In het Customer Portal gaat u naar Facturen. Daar ziet u een overzicht van de facturen. Door op het + teken voor de factuur te klikken opent u de factuurgegevens.

Onder Factuuradres kunt u de factuur in pdf formaat downloaden. En onder Factuurregels heeft u de mogelijkheid de factuurregels te bekijken.

Als de factuur nog niet is betaald kunt u onder tabblad Betaling een betaallink openklikken. Dan opent een pagina waarin u de factuur via iDEAL kunt betalen of een akkoord kunt geven voor automatische incasso van de factuur.