• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik mijn klantgegevens aanpassen?

In het Customer Portal kunt u uw klantgegevens wijzigen.

Het gaat dan om naam en adresgegevens, contact e-mailadres en overige contactgegevens.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

In het Customer Portal gaat u naar Mijn gegevens. Vervolgens klikt u op de knop Bewerken.

Pas de gegevens aan en klik op Opslaan.