• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Bestanden zichtbaar maken in directory

Als u de bestanden in een directory via het web zichtbaar wilt maken, een zogenaamde directory listing, dan moet u een bestand met de naam .htaccess toevoegen aan de directory. Als er een index.htm bestand (of index.html/index.php) in die directory staat moet u dat bestand verwijderen.

De inhoud van het .htaccess bestand moet dan zijn:
Options +Indexes

Dit bestand plaatst u in de directory waarvan de inhoud zichtbaar moet zijn.

Let op: de inhoud van alle onderliggende directory's wordt ook zichtbaar. U kunt dat per directory voorkomen door er een index.htm in de plaatsen (dit bestand index.htm mag verder leeg zijn).