• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar kan ik het wachtwoord voor Plesk vinden?

In het Customer Portal kunt u het wachtwoord voor Plesk beheren en eventueel opnieuw instellen.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

In het Customer Portal klikt u op de betreffende domeinnaam (onder Uw Domeinen). In het scherm dat dan opent klikt u op tabblad Plesk.

In dat scherm kunt u een wachtwoord instellen dat u kunt gebruiken om in te loggen in de Plesk beheeromgeving van het domein.

U kunt dan inloggen op https://domeinnaam.nl:8443/.

Gebruikersnaam: domeinnaam.nl

Wachtwoord: Plesk wachtwoord

Op het tabblad Plesk in het Customer Portal kunt u er ook voor kiezen om meteen in te loggen in de Plesk beheeromgeving van het domein. Daarvoor klikt u op Ga naar Plesk. De Plesk beheeromgeving opent dan in een nieuw scherm waarbij u meteen bent ingelogd.