• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar kan ik het wachtwoord voor Plesk vinden?

In het Customer Portal kunt u het wachtwoord voor Plesk beheren en eventueel opnieuw instellen.

Zie: Hoe kan ik inloggen op het Customer Portal?

In het Customer Portal klikt u op de betreffende domeinnaam (onder Uw Domeinen). Daarna kiest u tabblad Plesk.

Op dat tabblad kunt u een wachtwoord instellen dat u kunt gebruiken om in te loggen in de Plesk beheeromgeving van het domein.

Om in te loggen in Plesk opent u in een browser http://domeinnaam.nl:8443/ (vul voor 'domeinnaam.nl' uw eigen domeinnaam in). Dan wordt u doorverwezen naar een Plesk inlogpagina op een beveiligde verbinding.

Inloggen kan met de volgende gegevens.

Gebruikersnaam: domeinnaam.nl (gebruik hier opnieuw de eigen domeinnaam)

Wachtwoord: Plesk wachtwoord

Op het tabblad Plesk in het Customer Portal kunt u er ook voor kiezen om meteen in te loggen in de Plesk beheeromgeving voor de domeinnaam. Klik daarvoor op de link Ga naar Plesk. De Plesk beheeromgeving opent dan in een nieuw scherm waarbij u meteen bent ingelogd.