• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar kan ik het wachtwoord voor Plesk vinden?

In het Customer Portal kunt u het wachtwoord voor Plesk beheren en eventueel opnieuw instellen.

Zie: Hoe kan ik inloggen op het Customer Portal?

In het Customer Portal klikt u op de domeinnaam (onder Uw Domeinen). Daarna kiest u tabblad Plesk.

Op dat tabblad kunt u een wachtwoord instellen dat u kunt gebruiken om in te loggen in de Plesk beheeromgeving van het domein.

U kunt dan inloggen op https://domeinnaam.nl:8443/.

Gebruikersnaam: domeinnaam.nl

Wachtwoord: Plesk wachtwoord

Op het tabblad Plesk in het Customer Portal kunt u er ook voor kiezen om meteen in te loggen in de Plesk beheeromgeving voor de domeinnaam. Klik daarvoor op Ga naar Plesk. De Plesk beheeromgeving opent dan in een nieuw scherm waarbij u meteen bent ingelogd.