• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Waar kan ik het wachtwoord voor FTP vinden?

In het Customer Portal kunt u het wachtwoord voor FTP beheren en eventueel opnieuw instellen.

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u klikken op Gegevens vergeten? U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.

In het Customer Portal klikt u op de betreffende domeinnaam (onder Uw Domeinen). In het scherm dat dan opent klikt u op tabblad FTP.

In dat scherm kunt u een nieuw wachtwoord instellen dat u kunt gebruiken om met een FTP client contact te maken met het domein.

Ook de overige gegevens die u daarvoor nodig heeft (hostnaam/servernaam, gebruikersnaam, poort) vindt u in dit scherm.

Hoe u een website via FTP kunt publiceren ziet u hier: Website publiceren via FTP