• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Instellen uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname

Voor het versturen van e-mails kunt u eventueel gebruikmaken van de uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname. Daarmee kunt u ook onderweg/buitenshuis e-mail versturen.

Om de uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname te kunnen gebruiken moet u een gebruiker (gebruikersnaam en wachtwoord) aanmaken. Dit kunt u doen in het Customer Portal: aanmaken gebruiker uitgaande (SMTP) mailserver Yourname

De basisinstellingen voor de uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname zijn in dat geval:

Server voor uitgaande e-mail (SMTP): smtp.yourname.nl
Beveiliging/SSL: SSL/TLS
Poort uitgaande mailserver: 465 (Outlook 2016: 587)

Voor de uitgaande mailserver is verificatie vereist (aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord):
Gebruikersnaam: gebruiker@domeinnaam.nl
Wachtwoord: wachtwoord

Met deze instellingen kunt u een e-mailprogramma instellen.
In principe moet u daarmee e-mail kunnen sturen via de SMTP server van Yourname.

Zie eventueel: Waar vind ik de inloggegevens (de gebruiker) voor de uitgaande (SMTP) mailserver van Yourname?

En zie: Instellen e-mail in specifieke e-mailprogramma's