• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe kan ik inloggen op het Customer Portal?

Ga naar: Inlogpagina Customer Portal

En log in met uw klantnummer en uw wachtwoord.

De inloggegevens voor het Customer Portal (klantnummer en wachtwoord) staan in de e-mail met accountgegevens die wij hebben gestuurd bij het opleveren van het hostingpakket.

Indien u de inloggegevens voor het Customer Portal niet meer heeft kunt u op de inlogpagina klikken op Gegevens vergeten?

U krijgt dan een link toegestuurd waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. De link wordt gestuurd naar het contact e-mailadres van het domein.