• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe log ik in op het spamfilter?

Om in het spamfilter in te komen moet u eerst inloggen in het Customer Portal.

Zie: Hoe log ik in op het Customer Portal?

In het Customer Portal klikt u op de domeinnaam (onder Uw Domeinen) en vervolgens op tabblad Email.

Ga op het tabblad naar beneden naar Spamfilter.

Kies achter Beheer spamfilter voor Klik hier.

Dan opent in een nieuw venster een control panel van het spamfilter voor deze domeinnaam.

Dat ziet er zo uit:

Onder Log search kunt u kijken in de logbestanden van het spamfilter. Daar kunt u zien welke e-mails zijn tegengehouden en welke e-mails zijn doorgelaten.