• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe stuur ik bezoekers van de website automatisch naar de beveiligde versie van de website?

U kunt bezoekers van de website eventueel automatisch naar de beveiligde versie van de website sturen. Dat kan door de volgende regels toe te voegen aan het .htaccess bestand.

# BEGIN verbinding omzetten naar https

<IfModule mod_rewrite.c>

RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTPS} !=on [NC]

RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

</IfModule>

# END verbinding omzetten naar https

Het .htaccess bestand kunt u vinden (of maken) in de map httpdocs van uw domein.