• 085 - 8888 365
  • info@yourname.nl

Hoe stuur ik bezoekers van de website automatisch naar de beveiligde versie van de website?

U kunt bezoekers van de website automatisch naar de beveiligde versie van de website sturen. Dat kunt u instellen in het Customer Portal.

Zie: Hoe kan ik inloggen op het Customer Portal?

In het Customer Portal selecteert u de betreffende domeinnaam (onder Uw Domeinen).

Dan kunt u op het tabblad Overzicht kiezen voor HTTPS redirect 'aan'. Als u die instelling opslaat wordt een bezoeker van de website automatisch doorgestuurd naar de beveiligde (https://) versie van de website.